Overslaan en naar de inhoud gaan

Filmavond voor belevingstuin van verzorginstehuis Hart van Zuidland (UITVERKOCHT)

28/03/2018
Filmavond Ladies' Cricle Voorne

Op woensdagavond 28 maart organiseert Ladies’ Circle Voorne haar jaarlijkse benefiet filmavond. In het Tivoli Theater te Hellevoetsluis wordt de film “La Famille Bélier” gedraaid. De opbrengst komt ten goede aan de belevingstuin van verzorginstehuis Hart van Zuidland.

De familie Bélier heeft een familiale boerderij en de zestienjarige Paula is de onmisbare tolk voor haar dove ouders en broer. Haar muziekleraar ontdekt haar muzikale gave en moedigt haar aan om te zingen waarna Paula beslist om deel te nemen aan een prestigieuze zangwedstrijd. Die beslissing betekent echter dat ze haar familie moet verlaten om haar eerste stappen op weg naar volwassenheid te zetten.

Buiten een prachtige film wordt u voorzien van lekkere hapjes en ontvangen onze gasten een mooi gevulde goodiebag. Ook worden er loten verkocht voor een loterij waarbij er prachtige prijzen gewonnen kunnen worden. Dit alles om een zo mooi mogelijk resultaat te kunnen bereiken voor ons doel. Voor deze avond hebben wij sponsors gevonden die een financiële bijdrage leveren en ook de goodiebag en de loterij prijzen worden beschikbaar gesteld door vele vrijgevige sponsors uit onze regio. Zij dragen ons en ons doel een warm hart toe.  

De opbrengst van deze avond gaat naar items voor in de belevingstuin van verzorgingstehuis Hart van Zuidland waar onder andere mensen met dementie de benodigde zorg krijgen. In Hart van Zuidland wordt op dit moment een belevingstuin aangelegd, waarin de bewoners kunnen wandelen over de paden en lekker buiten kunnen zitten. Maar, zoals het woord al zegt, moet er ook wat te beleven zijn in de tuin om de bewoners te prikkelen. Te denken valt aan plantenbakken met groenten en fruit, een pluktuin gevuld met bloemen en planten die vlinders aantrekken of een volière. Het verder inrichten van de Belevingstuin van Hart van Zuidland zal heel veel bijdragen aan het geluk van de bewoners. Buiten zijn is natuurlijk het fijnste dat er is en als je dan geprikkeld wordt door een beleving is dat helemaal fantastisch!

De kaartjes van de filmavond zijn inmiddels allemaal verkocht. 

Wij zien u graag 28 maart!