Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies’ Circle Voorne haalt €9.264,- op voor Stichting Neurofibromatose met chocoladeletteractie

05/11/2018

Ladies’ Circle Voorne haalt €9.264,- op voor Stichting Neurofibromatose met chocoladeletteractie

Ladies’ Circle Voorne heeft tijdens de jaarlijkse chocoladeletteractie maar liefst 4632 chocoladeletters verkocht aan bedrijven en particulieren op Voorne-Putten. De opbrengst, €9.264,-, is voor Stichting Neurofibromatose. 

Cecilia Huisman, voorzitter Ladies’ Circle Voorne: “Neurofibromatose is een huid- en zenuwziekte, die nog niet heel bekend is. Juist daarom hebben wij dit doel gekozen voor onze chocoladeletteractie."

“We willen alle mensen die chocoladeletters bij ons hebben gekocht enorm bedanken. Dankzij hen is deze actie een groot succes geworden. Bij iedere bijdrage is meer onderzoek mogelijk en is de kans op genezing van kinderen met Neurofibromatose dichterbij.”

Stichting Neurofibromatose
Neurofibromatose is een huid- en zenuwziekte waar 1 op de 3000 kinderen jaarlijks mee wordt geconfronteerd. Het is daarmee de grootste kleine ziekte en is nog niet te genezen. Er is nog veel onderzoek voor nodig om de ziekte beter te leren kennen. Stichting Neurofibromatose heeft als missie om Neurofibromatose uit de wereld te helpen en om het leven van mensen met deze ziekte beter en dragelijker te maken.

Ladies’ Circle Voorne
Ladies’ Circle 40 Voorne is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar en is onderdeel van een landelijk, maar ook internationaal, netwerk. Vanuit het motto “ vriendschap en service” zetten zij zich in voor goede doelen. 
Zet jij je ook graag in voor het goede doel en wil je samen met andere dames een echt resultaat neerzetten? Meld je dan aan bij Ladies’ Circle Voorne. Mail naar lc40@ladiescircle.nl of kijk op onze social media kanalen.