Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies' Run for Charity 2018

21/04/2018
Ladies Run For Charity, 21 april 2018

Zaterdag 21 april organiseren Ladies' Circle Goeree-Overflakkee en Ladies' Circle Voorne weer de jaarlijkse Ladies' Run for Charity. Dat is hardlopen én het goede doel steunen tegelijkertijd! Met zo veel mogelijk dames, vanaf 15 jaar, gaan we die dag de Haringvlietdam oversteken. Er is keuze uit een route van 5 km en 10 km. 

De 5km loopt vanaf de parkeerplaats naast Restaurant Zoet of Zout (Haringvlietweg 3 te Stellendam) over de Dam en weer terug.

De route van de 10 kilometer loopt na het oversteken van de Dam over een prachtig stukje strand en duinen waarna ook zij weer terugkeren naar het parkeerterrein bij Zoet of Zout.

Als is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. ALS komt relatief weinig voor en ontwikkelt zich zeer snel. Daarom is wetenschappelijk onderzoek nodig om de oorzaak van en mogelijkheden ter voorkoming, genezing en toekomstige behandeling van ALS mogelijk te maken. Daarom proberen wij zoveel mogelijk geld voor Stichting ALS op te halen met de Ladies Run for Charity 2018! Rent u mee?

Een mooi spektakel, met een prachtig uitzicht. Wij hopen dat u deze uitdaging samen met ons wilt aangaan; een gezonde uitdaging voor uzelf voor de gezondheid van anderen!

INSCHRIJVEN:
* Voor € 10,- kunt u zich t/m 18 april 2018 inschrijven via de site inschrijven.nl (http://bit.ly/LadiesRun2018)
* Startnummers zijn op 21 april af te halen bij de start- en inschrijfbalie op het terrein
* Starttijd van de 10 km is 13:30 en van de 5 km is 13:45
* Het is niet mogelijk om de startnummers toe te zenden.

Uitslagen:
De uitslagen worden na de run gepubliceerd op uitslagen.nl

Sponsors:
Wij heten u graag welkom als sponsor van ons evenement en gaan graag in gesprek over de mogelijk heden. Neem contact op via ladiesrun4charity@gmail.com

Contact
Heeft u een vraag voor de organisatie van de Ladies' Run for Charity? Mail je vraag naar ladiesrun4charity@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.