Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkoop Chocoladeletters voor Stichting Neurofibromatose

02/10/2018
Chocoladeletter voor Stichting Neurofibromatose

Verras je familie, vrienden en/of collega’s met een feestelijke chocoladeletter! Bestel ze bij Ladies’ Circle Voorne en je steunt meteen het goede doel!

Het is alweer bijna Sinterklaastijd, tijd voor cadeaus. Daarom komen wij, Ladies’ Circle Voorne, weer met de chocoladeletters voor het goede doel.

Dit jaar is het goede doel @Stichting Neurofibromatose (NF). NF is een huid- en zenuwziekte waar 1 op de 3000 kinderen jaarlijks mee wordt geconfronteerd. Het is daarmee de grootste kleine ziekte en is nog niet te genezen.

De chocoladeletters, van @Chocolatier Martinez, zijn verkrijgbaar in de letter S (225 gram) in de smaken melk, puur, wit en praliné. De letters zijn te koop voor €5,- per stuk waarvan €2,- naar Stichting NF gaat. 

Dus wil je je familie, vrienden en/of collega’s verrassen met zo’n heerlijke chocoladeletter? Bestel dan de chocoladeletters van Ladies’ Circle Voorne. Dat zijn 2 cadeaus in 1. Een super lekkere chocoladeletter én een donatie aan het goede doel!

Hoe kun je bestellen?
Geef je bestelling (aantal en smaak) uiterlijk 31 oktober door aan je contactpersoon van Ladies’ Cricle Voorne of mail je bestelling naar lc40@ladiescircle.nl.

Zakelijke klanten ontvangen een factuur. Zorg dat het totaalbedrag van jouw bestelling uiterlijk 31 oktober betaald is aan jouw contactpersoon. De letters zullen vanaf 24 november worden uitgeleverd.

We vinden het geweldig als jullie ons helpen geld in te zamelen om de nog relatief onbekende ziekte Neurofibromatose beter te begrijpen.